Mystical Dance

MYSTICAL DANCE

Mystical Dance

Mystical Dance


Mystical Dance is een dansvorm voor vrouwen die verbinding willen maken en expressie willen geven aan hun innerlijke kracht. Buikdansbewegingen staan centraal bij Mystical Dance, aangevuld met energetische dans, chakra- en sluierdans. We focussen op onze vrouwlijke energie en komen zo dichter bij onszelf. We sluiten de les af met bewustzijnsoefeningen en een meditatie. Mystical Dance is een bewegingsmethode die zorgt voor positieve transformatie van binnenuit. 
Workshop


Hoe leerlingen Mystical Dance omschrijven:

 

  • "Buikdans, met aandacht voor lichaam en geest"


  • "Zachte buikdans op ontspannende manier met elementen rond meditatie, improvisatie, flow en een vleugje spiritualiteit"


  • "Het is een fijne manier om mijn lichaam op een speelse, sensuele en op en top vrouwelijke manier beter te leren kennen"


  • "Super les, super attitude en super flow!"De oriëntaalse muziek brengt je in een mystieke sfeer. We dansen op blote voeten in een comfortabele losse broek of een lange rok met een buikdanssjaaltje.Nieuw Mystical Dance Workshop

Praktisch:

Wanneer: Zaterdag 10/02 2024 

Uur: Van 10u tot 12:30u

Waar: De lessen gaan door in de sfeervolle zaal op de zolderverdieping bij Vuurvlinder               www.vuurvlinder.be

Adres: Kwikstraat 39A, 3078 Everberg (Kortenberg) 

Prijs: Early bird ticket: €45/pp (t.e.m. 15/01 2024)

          Normaal ticket : €55/ppEr is geen danservaring nodig om deel te nemen aan de workshop. De mystical dance lessen zijn toegankelijk voor vrouwen vanaf 18 jaar.                      

Wil ook jij je energie vrijer laten stromen door dans? Voel je welkom!

"There are shortcuts to happiness and dancing is one of them!"