Meditatie

MEDITATIE

Meditatie


 Op zoek naar een manier om rust te vinden in de drukte van alledag? Benieuwd naar de voordelen en effecten van meditatie?


Meditatie bevordert o.a. ons geheugen, versterkt ons immuunsysteem, verbetert onze concentratie en doet stress en angst verminderen. Dit zijn nog maar enkele voordelen van regelmatig mediteren. Zelfs met een korte meditatie kan men reeds een deugddoend effect ervaren. Daarnaast is meditatie een manier om terug tot onszelf te komen en te verbinden met de kracht en vreugde van onze essentie.Meditatie

"You are never more essentially yourself than when you are still."

-Eckhart Tolle-


Meditatie: Individuele sessie


Wil je graag leren mediteren? In deze 1op1 sessie leer je zowel beginnende als gevorderde meditatietechnieken. Er worden specifiek op de cliënt gerichte bewustzijnsoefeningen en meditatievormen aangereikt. 

 

Praktisch

Duur sessie:  60 à 80 min  

Locatie: Nethen (vlakbij Sint-Joris-Weert, Oud-Heverlee)Cursus "Leren mediteren"


Heb je nog niet veel ervaring met meditatie en wil je graag leren mediteren dan is deze cursus geschikt voor jou. In enkele lessen leren we de basis van meditatie, worden we ons bewust van het evenwicht tussen lichaam en geest en delen we onze ervaringen.

Er worden verschillende soorten meditatietechnieken en bewustzijnsoefeningen aangeleerd waarmee je later zelf aan de slag kan.


De lessen zijn toegankelijk voor mannen en vrouwen, geen ervaring nodig.


Binnenkort meer info!