Bio

ESSENCE OF JOY

Essence of Joy


Essence of Joy is een unieke plek waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. "Essence of Joy" staat voor de essentie van vreugde in onszelf waarmee we contact maken. Deze vreugde zorgt voor meer energie, inspiratie, connectie, rust en zelfvertrouwen waardoor we als persoon groeien en een betere versie van onszelf worden.


Essence of Joy biedt hulpmiddelen aan om deze vreugde en rust in onszelf op te zoeken en steeds naar deze verbinding terug te kunnen keren. Door onszelf positief te ontwikkelen creëren we onbewust ook een katalyserend effect op vele andere vlakken in ons leven. We laten ons inspireren door dans, meditatie, energiewerk en talrijke andere aspecten van persoonlijke ontwikkeling.


Josie Tosseyn


Al van kinds af aan ben ik gepassioneerd door dans, persoonlijke ontwikkeling en de schoonheid van de natuur. Door verschillende reizen en buitenlandse werkervaringen heb ik al heel wat van de wereld gezien en de kans gekregen om op verschillende plaatsen opleidingen te volgen en te geven. Tijdens een reis door Thailand ben ik voor het eerst in contact gekomen met Mystical Dance, meteen was ik geïntrigeerd door de verschillende facetten van deze dans waaronder de gewaarwording van ons energetisch systeem en de combinatie hiervan met buikdans. Ik ben me verder gaan verdiepen in deze dans alsook in de wondere wereld van buikdans waarin ik op competitief vlak heb gedanst. Met veel passie geef ik de vreugde van Mystical Dance en buikdans nu door aan anderen.


Door mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling nam ik vanaf jonge leeftijd al deel aan talrijke opleidingen en lezingen over dit onderwerp. Ik vind het fijn een steeds authentiekere versie van mezelf te worden en het is mijn passie om deze kennis, ervaringen en inspiratie te delen met anderen en hen te begeleiden naar een bewuster en vreugdevoller leven. Met "Essence of Joy" wil ik anderen graag inspireren om verbinding te maken met de essentie en kracht in zichzelf en hierdoor vrijer in het leven te staan. Ik vind het heel leerrijk en boeiend om me steeds bij te scholen, mezelf te blijven ontwikkelen en deze inzichten door te geven aan anderen. Sinds enkele jaren begeleid ik met veel vreugde meditaties en workshops in zelfontwikkeling.Essence of Joy
Josie Feliz